Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mei Sanaloe Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Forever A-Beta-CarE
14637 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsul Forever A-Beta-CarE contine extracte naturale recomandate pentru sanatatea dumneavoastra.

"Un antioxidant puternic, benefic pentru probleme ale pielii si sistemului circulator."

Este un produs esential ce combina vitamina A (beta-caroten) si E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidantii sunt vitali in lupta impotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanti, ajung in organism si deterioreaza celulele sanatoase).

Vitamina A este importanta pentru acuitatea vizuala, cresterea oaselor, reproducere si diviziune celulara. Este implicata in mentinerea integritatii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar si intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, incat sa asigure organismului vitamina A sub forma de beta-caroten. Organismul transforma beta-carotina in vitamina A la nivelul intestinului subtire in timpul digestiei sau cand are nevoie, excluzand riscul unei supradozari cu vitamina A (devine toxica la doze prea mari). Beta-carotina este si un antioxidant, la fel ca vitamina E si seleniul.

Vitamina E, o vitamina liposolubila, este un excelent supliment pentru o piele sanatoasa. De asemenea, protejeaza vitamina A si acizii grasi esentiali din celulele organismului fata de oxidare si previne distrugerea tesuturilor. Seleniul, un microelement, este unul din cei mai puternici antioxidanti nutritivi, actionand sinergic cu vitamina E si beta-carotina.

Este benefic in mentinerea sanatatii pielii, parului, vazului. Cercetari recente arata ca seleniul este important pentru sanatatea barbatilor.

Combinatia de nutritivi, disponbili intr-un singur produs, este unul dintr cele mai importante suplimente pentru sanatate.

INGREDIENTE:
Vitamina A, Vitamina E, Seleniu

ALTE INGREDIENTE:
Ulei rafinat de soia, gelatina, glicerina, ceara de albine, apa purificata, rosmarin, ulei de morcov, lecitina din soia, extract de roscove

MOD DE FOLOSIRE:
2 x 1 capsule zilnic.

Continut: 100 capsule
Din Gura in Gura